ORDU / ALTINORDU - Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

KEMAL YAPAR - OKUL MÜDÜRÜ

1975 Akkuş doğumlu olan Kemal YAPAR, ilk, orta ve lise eğitimini Akkuşta tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Tarih Öğretmenliği mezuniyetinden sonra Rize Çayelinde 8 yıl çalışmanın sonunda Akkuşa atandı. Burada çeşitli okullarda idarecilik, ilçe milli eğitim şube müdürlüğü ve son 5 yılı Halk eğitim merkezi müdürlüğü olarak 12 yıl Akkuşta çalıştıktan sonra Ocak 2019´da Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesindeki görevine başladı. Yüksek Lisansını Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde Eğitim yönetimi, teftişi, planlaması ve ekonomisi üzerine yapmıştır. Atatürk Üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği bölümünü bitererek C sınıfı iş güvenliği uzmanı ünvanını almıştır. İstanbul Üniversitesi sağlık yönetimi bölümü son sınıf öğrencisi olan YAPAR evli 3 erkek evlat babasıdır.